Za bolje iskustvo promenite pregledač u HROM, FIREFOX, OPERA ili Internet Eksplorer.
Poljoprivreda Poljoprivredne mašine

DEMON Motorni trimer RQ580 Ekstra paket


  • DEMON Motorni trimer RQ580 Ekstra paket
  • DEMON Motorni trimer RQ580 Ekstra paket
  • DEMON Motorni trimer RQ580 Ekstra paket
  • DEMON Motorni trimer RQ580 Ekstra paket
  • DEMON Motorni trimer RQ580 Ekstra paket
Opis
Cena : 16.100 RSD (Fiksno)
Tip : Prodajem (nudim)
Datum : 5. maja 2022.
Stanje : Novo!
Lokacija : Subotica

Demon trimer koji je dostupan na našem tržištu dolazi u izvedbi od 1.4KW ili u konjskim snagama 2KS. Po poređenju fabričkih specifikacija, najnoviji model je snažniji od svog prethodnika za oko 15%, što je sjajno, iako nije bilo pritužbi na snagu prethodne verzije. Ovde do izražaja dolazi i ojačana kardanska šipka koja služi da se ta snaga lakše prenese do glave trimera i čini da trimer lakše radi košenje trave bez gubljenja snage u gustoj travi.

Demon trimer EKSTRA PAKET:

Demon trimer koji je dostupan na našem tržištu dolazi u izvedbi od 1.4KW ili u konjskim snagama, 2ks. Po poređenju fabričkih specifikacija, najnoviji model je snažniji od svog prethodnika za oko 15%, što je sjajno, iako nije bilo pritužbi na snagu prethodne verzije. Ovde do izražaja dolazi i ojačana kardanska šipka koja služi da se ta snaga lakše prenese do glave trimera i čini da trimer lakše radi košenje trave bez gubljenja snage u gustoj travi.

U prodaji imamo model za 2022. godinu koji se pored sitnijih estestskih detalja od svog prethodnika razlikuje i po ojačanoj kardanskoj šipci. Ovo znači da je Demon trimer postao bukvalno neuništiv, jer je deo koji pored izuzetnog motora trpi najviše opterećenja znatno ojačan. Po dizajnu i dalje dosta podseća na Husqvarna trimere, ali je po ceni daleko pristupačniji od Husqvarne.

Dodatna oprema za trimer koja dolazi uz Ekstra paket:

Trokraki nož

Dve glave sa strunom

Alat za sastavljanje i održavanje trimera

Oprtač na dva ramena

Metalni disk za strunu

Struna dužine 10m

Bočica za gorivo

PVC postolje (štitnik za rezervoar)

Vizir

Upustvo / Po zelji od nas mozete dobiti i na Srpskom.

Vidia ciruklarski nož sa 40 zuba

Mast za podmazivanje prenosa glave

Zaštitne naočare

O Demon trimeru:

Što se tiče kvaliteta izrade, u najnovijoj seriji korišćeni su daleko kvalitetniji materijali, počevši od plastike koja Vas štiti od mehaničkih udaraca pri košenju, koja je znatno ojačana u odnosu na prethodnu generaciju. Takođe deo koji se najviše trpi pored motora, kardanska šipka, ojačana je tako da možemo garantovati da će trimer trajati još duže. I važna stvar koju treba da napomenemo jeste da su legure vrhunskog kvaliteta.

Nove ručke sada još bolje stoje na trimeru i čine kontrolu demon trimera još lakšom. Kada se uzme u obzir da u paketu dobijate i oprtač na kome tek dolazi do izražaja koliko je trimer dobro izbalansiran i koliko ga je lako kontrolisati. U prilog ovome govore i video snimci u kojima se vidi sa kojom lakoćom kosači kontrolišu ovu mašinu.

Demon trimer dolazi u original fabričkoj kutiji sa svom pratećom opremom, a uz svu opremu koju dobijate uz trimer, samo kod nas dobijate i garanciju u trajanju od 2. godine.

Pri kupovini Demon trimera ili bilo kog drugog alata kod nas, možete biti sigurni da kupujete original proizvod, vrhunskog kvaliteta, po najnižim cenama na tržištu.

Za košenje u osnovnom paketu opreme dobijate 3 glave za košenje trave. 2 glave su sa strunom, namenjene košenju manje, ređe trave, a jedna glava je sa trokrakim nožem namenjenim prvenstveno za dužu, gušću travu. Ukoliko postoji potreba da radite na poslovima kao što je krčenje šuminjaka, rastinja i slično u tom slučaju preporučujemo Ekstra paket opreme u kome dobijate i cirkular za trimer.

Karakteristike Demon trimera:

Model: Demon RQ580

Motor: dvotaktni – sa vazdušnim hlađenjem

Cilindar: hromirani

Maksimalna brzina: 9500 obrtaja u minutu

Broj obrtaja na leru: 3000 obrtaja u minutu

Sistem prenosa snage: kardansko vratilo sa automatskim centrifugalnim kvačilom

Zapremina motora (kubikaža): 51.7 cm3

Težina: oko 7.8Kg

Dužina kardanske cevi: 150cm

Dimenzije štita: 255 x 1.6 x 25.4 mm

Odnos mešavine: 25:1 (benzin:ulje)

Zapremina rezervoara za gorivo: 1.2 litre

Radni zahvat: Noža – 25cm | Niti – 41.5cm

Kao što je u specifikacijama navedeno, benzin bi trebao biti pomešan sa kvalitetnim dvotaktnim uljem u razmeri 1:50. Takođe, bitno je da kvalitet benzina nije ispod 95 oktana kako ne bi došlo do spontanih eksplozija u cilindru motorna i na taj način došlo do gubljenja snage pri korišćenju motora.

O tome da je odnos kvaliteta i cene govore karakteristike, maksimalan broj obrtaja bez opreterećenja je 9500 obrtaja u minuti što je u poređenju sa Husqvarna modelom 525LK koji košta oko 45000 dinara i ima makismalan broj od 8500 u minutu.

Spomenite Lobi Oglasi kada zovete prodavca da biste sklopili dobru ponudu!


Ocenite oglas

Slični oglasi
Vrh